Sök stöd

Hur kan jag få stöd?

Skicka mail till oss

Om du vill söka stöd hos oss skickar du bara ett mail. Berätta lite om din situation så att vi kan hitta den bäst matchande stödföräldern till dig.

En stödförälder hör av sig

När ditt mail har kommit in hittar vi en passande stödförälder som kommer återkomma till dig inom kort.

Stöttning och gemenskap

Tillsammans med din stödförälder kan du ventilera känslor och tankar på en trygg och pålitlig plats.

Behöver du någon att prata med?
Maila oss så svarar en stödförälder inom ett par dagar.

Sök stöd och ventilera tankar och känslor

Ibland är det långt ifrån fantastiskt att vara förälder. Då är det väldigt skönt att kunna ventilera alla tankar och känslor man har. Sök stöd och ha möjlighet att anonymt lyfta det som känns svårt. Vi finns här för dig med förhoppningen om att livet för dig och din familj ska bli lättare. Oavsett om du definierar dig som mamma, pappa, partner eller anhörig, är du välkommen att kontakta Mamma till Mamma för stöd och information.

Stödförälder

När du kontaktar oss sätts du i kontakt med en “stödförälder”. En stödförälder är en person som har egen erfarenhet av att ha drabbas av psykisk ohälsa i samband med sitt föräldraskap, men som nu mår bra. Alla stödföräldrar genomgår en rekryteringsprocess och utbildning. Alla våra stödföräldrar har tystnadsplikt.

Vill du inte att vi ska kunna se din e-postadress rekommenderar vi att du gör en ny anonym mailadress för detta ändamål.

Vi sparar mail vi får i upp till en månad.

Sök stöd om det känns tungt och svårt

Berättelser och inlägg

Min historia

Gamzes historia

Älskade nyblivna mamma, det är inte bara du som fällt tårar över att det inte blev som du tänkt dig. Som behövt tid för att kärleken ska växa, som sörjt att amningen inte blev som du ville…”

Min historia

Hannas historia

”Vad fan har vi gjort? Jag ville att allt skulle bli som förut. Gå tillbaka till jobbet och mitt gamla liv. Kunde vi inte adoptera bort henne? Hon ska inte ha en mamma som är så trasig…”

Min historia

Toves historia

”I böckerna jag köpte när jag väntade barn vill jag bara bläddra till kapitlet om hur det känns att bli inlagd på psyket när man har en nyfödd bebis. Men det finns ju aldrig något sådant kapitel…”

Vill du läsa mer? Se alla våra inlägg