Bli medlem

Medlemsavgift: 50 kr/år

Stötta genom medlemskap

Genom att vara medlem i Mamma till Mamma bidrar du till att vi kan fortsätta att stötta vår målgrupp och utveckla verksamheten.

Alla kan bli medlemmar i Mamma till Mamma – Oavsett om du drabbats av psykisk ohälsa själv, är anhörig eller tycker att det är viktigt med psykisk hälsa under graviditet och småbarnsperioden.

Som medlem är du först ut med att ta del av vår digitala skrift som skickas ut två gånger om året. Alla medlemmar har rösträtt vid vårt årsmöte.

Medlemsavgiften är 50 kr per medlem och år. Medlemskapet gäller ett år från den månad du blev medlem.

Bli medlem i två enkla steg för att stötta oss

För att bli medlem ber vi dig att fortsätta till det anmälningsformulär som finns nedan. När formuläret är ifyllt och din medlemsavgift har mottagits skickar vi ett mail till dig med bekräftelse på ditt medlemskap. Vi är tacksamma för ditt stöd som hjälper oss vidare i vårt arbete!

Stötta andra föräldrar

Har du erfarenhet av psykisk ohälsa i samband med ditt föräldraskap, men mår bra nu? Använd din erfarenhet till att hjälpa andra föräldrar som går igenom en tuff period i livet och som drabbats av psykisk ohälsa i samband med graviditet eller småbarnsperiod.