); ga('send', 'pageview');

Bli Medlem

Genom att vara medlem i Mamma till Mamma bidrar du till att vi kan fortsätta att stötta vår målgrupp och utveckla verksamheten.

Alla kan bli medlemmar i Mamma till Mamma – du som varit drabbad av perinatal psykisk ohälsa, du som är anhörig till något som drabbats, eller du som helt enkelt tycker att det är viktigt med psykisk hälsa under den perinatala perioden, anknytning och välmående familjer.

Som medlem får du ta del av vår digitala skrift som skickas ut två gånger om året.
Du får även information om nyheter och eventuella evenemang några gånger per år.
Du har även rösträtt vid vårt årsmöte.

Medlemsavgiften är 100 kr per medlem och år. Medlemskapet gäller ett år från den månad du blev medlem.

Du kan betala ditt medlemskap via swish eller bankgiro.
* Swish: Swisha 100 kr till swishnummer 123 208 5116. Märk insättning med “medlem” och ditt namn.
* Bankgiro: sätt in 100 kr på bankgiro 5235-0428. Uppge namn och märk insättningen med “medlem”.

När vi fått in din medlemsavgift skickar vi ett mail till dig med bekräftelse på ditt medlemskap. Det kan ta upp till två veckor innan du får en bekräftelse.

Vi behöver samla in nedanstående uppgifter om våra medlemmar då vi söker och tar emot flertalet bidrag där bedömningen av Mamma till Mammas organisation baseras på uppgifter om vår medlemsbas. Din mejladress samlar vi in för att kunna kommunicera med dig. De uppgifter du lämnar i nedanstående formulär används enbart till vårt medlemsregister och dina enskilda uppgifter kommer inte att spridas utanför Mamma till Mamma.

Genom att markera rutan godkänner du att uppgifterna du lämnar här sparas och behandlas av Mamma till Mamma under den tid du är medlem i föreningen samt upp till 2 år efter avslutat medlemsskap, i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen)

13 + 2 =