Bli stödförälder

Bli medförälder

Vi värdesätter mångfald

Vi vet att alla familjer ser olika ut. Därför söker vi stödföräldrar från alla typer av familjekonstellationer, i alla olika åldrar och med fler språkkunskaper än svenska. Just nu söker vi särskilt fler stödföräldrar som är flytande i språk som är vanligt förekommande i Sverige, t.ex: arabiska, persiska, franska, spanska, tyska, somalisk, kurdiska och turkiska.

Stötta som en stödförälder

Har du erfarenhet av att ha drabbats av psykisk ohälsa i samband med att du fått barn, men mår bra nu? Vill du använda din erfarenhet till att hjälpa andra föräldrar som går igenom en tuff period i livet?

En stödförälder behöver vara klok, empatisk, och ha uppnått en personlig mognad. Alla stödföräldrar går igenom en gedigen rekryteringsprocess och får tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling.

Som stödförälder lägger man cirka en eller ett par timmar i veckan på arbetet. Det är flexibla arbetstider och den största delen av stödverksamheten sker via mail.

Bli medlem

Känner du att du vill börja med att vara medlem och se till att vi kan fortsätta att stötta vår målgrupp och utveckla verksamheten?

Intresseanmälan

Vid intresse, fyll i formuläret och berätta gärna utförligt om dig själv: Din personlighet, din livssituation, din erfarenhet av psykisk ohälsa, hur du mår idag samt dina språkkunskaper.