Bli medlem

Ett års medlemskap kostar 50 kr

Bli medlem i två enkla steg för att stödja oss

Stötta och bli medlem genom två enkla steg

För att påbörja din medlemsregistrering, gå vidare till det anmälningsformulär som finns nedan.

Fyll i formuläret och betala medlemsavgiften, när formuläret är ifyllt får du en bekräftelse på ditt medlemsskap. Medlemskapet gäller ett år från den månad du blev medlem.

Stötta genom medlemskap

Genom att vara medlem i Mamma till Mamma bidrar du till att vi kan fortsätta att stötta vår målgrupp och utveckla verksamheten.

Alla kan bli medlemmar i Mamma till Mamma – Oavsett om du drabbats av psykisk ohälsa själv, är anhörig eller tycker att det är viktigt med psykisk hälsa under graviditet och småbarnsperioden.

Som medlem är du först ut med att ta del av vår digitala skrift som skickas ut två gånger om året. Du får även information om organisationens arbete, nyheter och aktuella evenemang några gånger per år. Alla medlemmar har rösträtt vid vårt årsmöte.

Medlemsavgiften är 50 kr per medlem och år. Medlemskapet gäller ett år från den månad du blev medlem.

Anmälningsformulär

För att bli medlem ber vi dig att fortsätta till det anmälningsformulär som finns nedan. När formuläret är ifyllt och din medlemsavgift har mottagits skickar vi ett mail till dig med bekräftelse på ditt medlemskap. Vi är tacksamma för ditt stöd som hjälper oss vidare i vårt arbete!

Bli medlem