Bli medlem

Ett års medlemskap kostar 50 kr

Bli medlem i två enkla steg och betala med Swish eller Bankgiro

Stötta och bli medlem genom två enkla steg

Betala först in avgiften på 50 kr. Märk insättningen med ”medlem” och ditt namn.

Swish: 123 208 5116

Bankgiro: 5235-0428

Fyll sedan i formuläret nedan och skicka in så återkommer vi inom 2 veckor med en bekräftelse på ditt medlemsskap. Medlemskapet gäller ett år från den månad du blev medlem.

Stötta genom medlemskap

Genom att vara medlem i Mamma till Mamma bidrar du till att vi kan fortsätta att stötta vår målgrupp och utveckla verksamheten.

Alla kan bli medlemmar i Mamma till Mamma – Oavsett om du drabbats av psykisk ohälsa själv, är anhörig eller tycker att det är viktigt med psykisk hälsa under graviditet och småbarnsperioden.

Som medlem är du först ut med att ta del av vår digitala skrift som skickas ut två gånger om året. Du får även information om organisationens arbete, nyheter och aktuella evenemang några gånger per år. Alla medlemmar har rösträtt vid vårt årsmöte.

Medlemsavgiften är 50 kr per medlem och år. Medlemskapet gäller ett år från den månad du blev medlem.

Hur blir jag medlem?

För att bli medlem så behöver du först betala in medlemsavgiften och sedan fylla i vårt anmälningsformulär. När vi fått in din medlemsavgift samt det ifyllda formuläret  skickar vi ett mail till dig med bekräftelse på ditt medlemskap. Det kan ta upp till två veckor innan du får en bekräftelse.

Anmälningsformulär