); ga('send', 'pageview');

Mamma till Mamma söker samarbetspartners

Företag, organisationer och privatpersonen som vill vara med och arbeta mot vårt mål: Att främja tillfrisknande bland blivande och nyblivna föräldrar med psykisk ohälsa och på så sätt hjälpa hela familjer.

Mamma till Mamma drivs i dagsläget endast av bidrag och gåvor. Vi är därför till stor del beroende av dig. Vill du skänka ett bidrag kan du sätta in valfri summa på vårt BankGiro 5235 – 0428 eller Swish 123 208 5116

Är du representant för ett företag/organisation? Mejla oss så får du förslag på hur ni kan stötta oss och vara med och förbättra den första tiden som familj för många familjer runtom i Sverige. På Mamma till Mamma vill vi generera win-win-situationer där ni också känner att samarbetet är värdefullt.

Berätta om dig själv

15 + 5 =

Våra sammarbetspartners:

Insign Webbyrå AB

Insign är en webbyrå i Skärhamn på Tjörn som designar hemsidor till företag över hela landet. De har bland annat  ställt upp och byggt vår hemsida och det är vi väldigt tacksamma för!

Poker – racing for charity

Peter “Poker” Wallenberg kör i STCC för PWR racing. Vi är oerhört stolta och tacksamma för samarbetet som kommer leda oss långt.

Grand Hôtel Stockholm

Hotellet har varit hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare sedan 1874.