ÖNSKAR DU STÖD?

Mamma till Mamma finns här för dig.

Ibland är det långt ifrån fantastiskt att vara förälder och ibland är det väldigt skönt att kunna ventilera alla tankar och känslor man har. Hos oss har du möjlighet att anonymt kunna lyfta det som känns svårt. Vi finns här för dig med förhoppningen om att livet för dig och din familj ska bli lättare.

När du kontaktar oss så sätts du i kontakt med en “medmamma”. En medmamma är en person som har egen erfarenhet av att ha drabbas av psykisk ohälsa i samband med att den blev förälder, men som nu mår bra. Alla medmammor genomgår en rekryteringsprocess och utbildning.

Våra medmammor har tystnadsplikt!

Du som är mamma, pappa, partner eller anhörig, är välkommen att kontakta Mamma till Mamma för stöd och information.

Maila: medmamma@mammatillmamma.com så svarar någon av våra medmammor inom 3 dagar.

OBS!

Vill du inte att vi ska kunna se din mail-address, rekommenderar vi att du gör en ny anonym mailadress för detta ändamål.

Vi sparar mailen vi får i upp till en månad.

Om du inte får svar, kontrollera din skräppost då det tyvärr hänt att våra mail hamnar där. 

– Här är våra medmammor

Evelina

Evelina

Annika

Annika

Malin

Malin

Susanne

Susanne

Shaheena

Shaheena

Jonna

Jonna

Magdalena

Magdalena

Sofie

Sofie

Linn

Linn

Tove

Tove

Carolina

Carolina

Stina

Stina

Jenny

Jenny

Lider du av förlossningsdepression?

Det är vanligt att bli nedstämd under graviditeten eller när du nyss blivit förälder. För en del blir nedstämdheten till en depression. Då mår du dåligt under en längre tid. Det finns behandling som hjälper vid depression. Ju tidigare du söker hjälp, desto fortare kan du må bättre.

VILL DU BLI MEDMAMMA?

Vill du vara med och stötta föräldrar som mår psykiskt dåligt i samband med att de får barn? Har du erfarenhet av att ha mått psykiskt dåligt under graviditet eller efter att du fått barn, men nu mår bra? Vill du använda din erfarenhet till att hjälpa andra föräldrar som går igenom en tuff period i livet? Då kan du bli medmamma!

Önskar du bli samarbetspartner?

Mamma till Mamma söker samarbetspartners: Företag, organisationer och privatpersonen som vill vara med och arbeta mot vårt mål: Att främja tillfrisknande bland blivande och nyblivna föräldrar som drabbas av psykisk ohälsa, och på så sätt hjälpa hela familjer.