); ga('send', 'pageview');

Behöver du någon att prata med?

Ibland är det långt ifrån fantastiskt att vara förälder och ibland är det väldigt skönt att kunna ventilera alla tankar och känslor man har. Hos oss har du möjlighet att anonymt få prata om sådant som känns svårt. Vi finns här för dig med förhoppningen om att livet för dig och din familj ska bli lite lättare.

Våra medmammor finns för dig som önskar få stöd i samband med graviditet eller småbarnsåren, oavsett om du är mamma eller partner. Självklart har de tystnadsplikt!

Maila: medmamma@mammatillmamma.com så svarar någon av våra medmammor inom 3 dagar. 

Att stå bredvid när ens närstående mår dåligt är en tuff situation, Mamma till Mamma finns för dig med.
Maila: anhorig@mammatillmamma.com så svarar vi inom 3 dagar. 

Du som pappa/icke-födande förälder kan också drabbas av depression i samband med att du blir förälder. Önskar du stöd, hör av dig till oss.
Maila: pappa@mammatillmamma.com så svarar vi inom 3 dagar. 

OBS! Om du inte får svar, kontrollera din skräppost då det tyvärr hänt att våra mail hamnar där. 

 

Lider du av förlossningsdepression?

Det är vanligt att bli nedstämd under graviditeten eller när du nyss blivit förälder. För en del blir nedstämdheten till en depression. Då mår du dåligt under en längre tid. Det finns behandling som hjälper vid depression. Ju tidigare du söker hjälp, desto fortare kan du må bättre.

Vill du stötta oss?

Vill du vara med och stötta föräldrar som mår psykiskt dåligt i samband med att de fått barn?

Har du erfarenhet av att ha mått psykiskt dåligt i samband med att du fått barn, men mår nu bra och vill använda din erfarenhet till att hjälpa andra föräldrar som går igenom en tuff period i livet?

Önskar du bli samarbetspartner?

Mamma till Mamma söker samarbetspartners: Företag, organisationer och privatpersonen som vill vara med och arbeta mot vårt mål: Att främja tillfrisknande bland blivande och nyblivna föräldrar med psykisk ohälsa.