Mamma till Mamma söker samarbetspartners

Företag, organisationer och privatpersonen som vill vara med och arbeta mot vårt mål: Att främja tillfrisknande bland gravida och nyblivna mödrar med psykisk ohälsa; och på så sätt hjälpa hela familjer.

Mamma till Mamma drivs i dagsläget endast av bidrag och gåvor. Vi är därför till stor del beroende av dig. Vill du skänka ett bidrag kan du sätta in valfri summa på vårt BankGiro 5235 – 0428 eller Swish 123 208 5116

Är du representant för ett företag/organisation? Mejla oss så får du förslag på hur ni kan stötta oss och vara med och förbättra den första tiden som familj för många familjer runtom i Sverige. På Mamma till Mamma vill vi generera win-win-situationer där ni också känner att samarbetet är värdefullt.

Berätta om dig själv

12 + 11 =

Våra sammarbetspartners:

Insign Webbyrå AB

Insign är en webbyrå i Skärhamn på Tjörn som designar hemsidor till företag över hela landet. De har bland annat  ställt upp och byggt vår hemsida och det är vi väldigt tacksamma för!

Poker – racing for charity

Peter ”Poker” Wallenberg kör i STCC för PWR racing. Vi är oerhört stolta och tacksamma för samarbetet som kommer leda oss långt.